Rruga “Brigada 123” së shpejti me barriera

16.01.2019

Në Rrugën “Brigada 123” tek hyrja e qytetit drejtimi nga Prizreni, së shpejti pritet të vendosen barriera për shkaqe sigurie. Këtë e ka konfirmuar vetë kryetari i Komunës së Suharekës, z.Bali Muharremaj. Kryetari së bashku me përfaqësues nga Ministria e Infrastrukturës dhe nga Policia e Kosovës në orët e mëngjesit kanë inspektuar vendin ku pritet […]

Rruga “Brigada 123” së shpejti me barriera Foto: Ilustrim

Në Rrugën “Brigada 123” tek hyrja e qytetit drejtimi nga Prizreni, së shpejti pritet të vendosen barriera për shkaqe sigurie.

Këtë e ka konfirmuar vetë kryetari i Komunës së Suharekës, z.Bali Muharremaj.

Kryetari së bashku me përfaqësues nga Ministria e Infrastrukturës dhe nga Policia e Kosovës në orët e mëngjesit kanë inspektuar vendin ku pritet të vendosen barrierat.

Kujtojmë se javë më parë në vendin e njëjtë kishte humbur jetën një qytetar i cili ishte vetëaksidentuar duke devijuar rrugën.