Rreth 400 persona në karantinë në konvikte

Në konviktet e qendrës së studenteve numri i qytetareve në karantine ka arritur rreth 400 persona.

Policia e Kosovës po angazhohet për sigurinë e banoreve në karantine, kurse ekipet mjekësore jenë në shërbim 24 orë.

Është siguruar edhe ushqimi, por nuk mungojnë ndihmat nga kompanitë dhe individët.

“Situata është e qetë, çdo segment që është i kyçur këtu po funksionon mirë”, tha për RTV21, Drejtori i Përgjithshëm i QS Fatmir Sfishta.

“Sa i përket ndihmave nga kompanitë vendore, kemi shumë ndihma”, shtoi ai.

RAPORTO