Rreth 300 pjestarë të ROSU shkojnë në Mitrovicë

22.11.2018

“Rreth 300 pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës janë dërguar në jug të Mitrovicës. Ata janë në pritje të vendimit nga Ministri i Brendshëm dhe Kryeministri për hapat e mëtutjeshëm, pa përjashtuar edhe shkuarjen në veri”,thotë ky burim, ndonëse nuk qartëson saktësisht arsyen e “stacionimit” të njësisë ROSU, raporton GazetaBlic. Ndërkohë zyrtarisht as […]

Rreth 300 pjestarë të ROSU shkojnë në Mitrovicë Foto: Ilustrim

Rreth 300 pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës janë dërguar në jug të Mitrovicës. Ata janë në pritje të vendimit nga Ministri i Brendshëm dhe Kryeministri për hapat e mëtutjeshëm, pa përjashtuar edhe shkuarjen në veri”,thotë ky burim, ndonëse nuk qartëson saktësisht arsyen e “stacionimit” të njësisë ROSU, raporton GazetaBlic.

Ndërkohë zyrtarisht as nga Policia e Kosovës e as nga Qeveria nuk kanë dhënë detaje në lidhje me këtë “stacionim” të ROSU-s në jug të Mitrovicës

Ndërkohë, Presidenti i Serbisë, Aleksander Vuçiq, në takimin që ka pasur me përfaqësuesit e serbëve të Kosovës, ka thënë se janë në dijeni për lëvizjen e trupave të Policisë së Kosovës në veri të Mitrovicës.