Remi pas intervistimit nga Specialja tha se u mora në pyetje si dëshmitar i dyshuar, UÇK-ja më ka mbrojtur mua

15.01.2019

Gjykata Speciale në muajin dhjetor, ftoi të parin për intervistim, i pari që u ftua nga kjo gjykatë është Rrustem Mustafa, i njohur me nofkën “Remi” ish-komandanti i zonës operative të Llapit, ai u intervistua nga specialja dje dhe sot, ku zgjati intervistimi deri në 9 orë po ashtu ai tha se ka pasur pyetje […]

Remi pas intervistimit nga Specialja tha se u mora në pyetje si dëshmitar i dyshuar, UÇK-ja më ka mbrojtur mua Foto: Ilustrim

Gjykata Speciale në muajin dhjetor, ftoi të parin për intervistim, i pari që u ftua nga kjo gjykatë është Rrustem Mustafa, i njohur me nofkën “Remi” ish-komandanti i zonës operative të Llapit, ai u intervistua nga specialja dje dhe sot, ku zgjati intervistimi deri në 9 orë po ashtu ai tha se ka pasur pyetje serioze, ku pas përfundimit të intervistimit “Remi” tha se u mora në pyetje si dëshmitar i dyshuar, UÇK-ja më ka mbrojtur mua.

Pasi që, Mustafa u morë në pyetje për dy ditë rresht, pas përfundimit të intervistës ai tha se u mora në pyetje si dëshmitar i dyshuar ku UÇK-ja më ka mbrojtur mua.

Rrustem Mustafa tha se nga të pranishmit e Dhomave të Specializuara në Hagë, ka pranuar pyetje serioze. Po ashtu, sipas ‘Remit’ atyre pyetjeve iu është përgjigjur ngjashëm.

”Sapo përfundoi intervista me mua në Hagë, unë isha i ftuar si dëshmitar i dyshuar”.

“Kam një fjalë. E dini se kam pas shumë pyetje nga gazetarët si do të përfundon intervista me mua pranë Dhomave të Specializuara. Isha i ftuar si dëshmitar i dyshuar. Ka qenë intervistë e gjatë, sot përpunoi. Pyetjet ishin shumë serioz dhe unë isha shumë serioz. Unë po u them, UÇK-ja më ka mbrojt mua, unë nuk kam pasur nevojë ta mbrojë UÇK-në”, ka theksuar Remi.

”Ju e dini se ka qenë intervista e gjatë, sot përfundoi, kemi qenë shumë serioz gjatë përgjigjeve”.

Në fund Remi tha se kam pranuar shumë pyetje nga gazetarët se a do ta mbrojë Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, tani them se UÇK-ja më ka mbrojtur mua, dhe s’kam pasur pse ta mbrojë unë atë.

”Kam pranuar pyetje nga ju edhe më herët se a do ta mbrojë UÇK-në unë them se UÇK-ja më ka mbrotjur mua, s’kam pasur pse ta mbrojë UÇK-në”.