Rastet pozitive me Covid-19, Kosova qëndron më mirë krahasuar me vendet e rajonit

Që nga fillimi i pandemisë e deri më tani në Kosovë numri i rasteve poizitive është 54.560 nga 201.918 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.388 raste të vdekjes.

Ndërsa duke krahasuar me vendet e rajonit sa i përket rasteve me Covid-19 Kosova qëndron më mirë.

Sipas statistikave të publikuar për vendet e rajonit, Sllovenia prin me numrin e të infektuarve ku për 100 mijë banorë janë të infektuar 1171, ndërsa në Kosovë rastet e konfirmuara në 100 mijë banorë janë 165.

RAPORTO