Rashiq: Me dorëheqjen e kryetarëve plani ishte të ndahej Kosova

12.12.2018

Sipas tij tashmë ekzistonte një plan që në momentin e dorëheqjes së kryetarëve të komunave në veri të fillonte ndarja e Kosovës. Pjesë e planit ishte edhe mosfunksionimi i gjykatës në veri, mirëpo sipas tij gjithçka ndryshoi brenda natës kur të nesërmen punëtorët e gjykatës u paraqitën në vendet e punës. Sipas tij brenda asaj […]

Rashiq: Me dorëheqjen e kryetarëve plani ishte të ndahej Kosova Foto: Ilustrim

Sipas tij tashmë ekzistonte një plan që në momentin e dorëheqjes së kryetarëve të komunave në veri të fillonte ndarja e Kosovës.

Pjesë e planit ishte edhe mosfunksionimi i gjykatës në veri, mirëpo sipas tij gjithçka ndryshoi brenda natës kur të nesërmen punëtorët e gjykatës u paraqitën në vendet e punës.

Sipas tij brenda asaj nate besohet se ka pasur një komunikim të nivelit të lartë mes autoriteteve të Prishtinës dhe Beogradit duke aluduar në presidentin Thaçi dhe Vuçiq.