Raporti Policor: 21 aksidente dhe 1154 tiketa trafiku për 24 orë

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur se gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 21 aksidente komunikacioni, janë shqiptuar 1154 tiketa trafiku dhe 18 arrestime.

Sipas Raportit të Policisë së Kosovës, për 24 orë kanë ndodhur 21 aksidente, ku fatmirësisht nuk pati aksidente me fatalitet, por 12 aksidente ishin me të lënduar dhe 9 aksidente ishin me dëme materiale.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Po ashtu, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1154 tiketa trafiku por, pati edhe arrestime ku ndodhën 18 arrestime.

Policia e Kosovës, 10 persona i dërgoi në mbajtje dhe 3 persona janë në vuajtje të dënimit.

RAPORTO