Ramush Haradinaj vizitoi Suharekën

26.12.2018

Ramush Haradinaj, Kryeministër i Republikës së Kosovës sot vizitoi Komunën e Suharekës, ishte i shoqëruar nga Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj dhe nga Ministri i Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri, po ashtu Haradinaj mori pjesë në hapjen e tregut të gjelbër, ky projekt ishte i përbashkët nga Komuna e Suharekës dhe Ministrisë së Zhvillimit […]

Ramush Haradinaj vizitoi Suharekën Foto: Ilustrim

Ramush Haradinaj, Kryeministër i Republikës së Kosovës sot vizitoi Komunën e Suharekës, ishte i shoqëruar nga Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj dhe nga Ministri i Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri, po ashtu Haradinaj mori pjesë në hapjen e tregut të gjelbër, ky projekt ishte i përbashkët nga Komuna e Suharekës dhe Ministrisë së Zhvillimit Rajonal.

Gjatë vizitës së Komunës dhe banorëve, kryeministri i Kosovës, për hapjen e tregut të gjelbërt, uroi fermerët duke thënë se kto që po ndodhin janë një dëshmi që po punojmë gjëra të mira.

Rasim Demiri, Ministri i Zhvillimit Rajonal, për tregun e gjelbërt në Suharekë tha se për bujqësin dhe vendin tonë ky hap është shumë i madh, dhe Demiri beson se në vitin e ardhshëm 2019 do të kenë shumë më shumë buxhet për të projektuar, projekte të reja.

Kurse, Bali Muharremaj e falenderoi Qeverinë dhe Ministrinë e Zhvillimit Rajonal për realizimin e këtij projekti, ku tha se në këtë komunë janë krijuar kushte më të mira dhe se ky tregu i gjelbërt i ndihmon bujqëve që t’i shesin prodhimet vendore të kultivuara nga ata.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj vizitoi punimet tek kanali i mbyllur “Gryka e Dubiçakut”, ku u rregullua me bashkëfinancim të Komunës së Suharekës dhe Qeverisë, pasi që në këtë pjesë nodhën vërshime. Po ashtu Haradinaj vizitoi edhe shumë biznese tjera ku tha se nga kjo Komunë ka shumë zhvillim të mirë, dhe bisedoi me qytetarët e Suharekës për problemet e tyre.