Qytetarët që udhëtojnë nga Kosova në Gjermani mund të testohen për Covid-19 në të gjitha Aeroportet

Qytetarët që udhëtojnë nga Kosova në Gjermani mund të testohen për Covid-19 në të gjitha Aeroportet
Herolind Bytyçi

24.07.2020 / Lajme

Të gjithë qytetarët që udhëtojnë nga Kosova në Gjermani nga fillimjava që vjen do të kenë mundësi të bëjnë Testimin për Covid 19 në të gjitha Aeroportet e Gjermanisë.

Këtë vendim e kanë marrë sot Ministrat e Shëndetësisë së 16 Landeve të Gjermanisë në koordinim me Ministrinë Federale të Shëndetësisë së Gjermanisë.

Luteni të zbatoni informatat dhe masat që Qeveria e Kosovës dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike japin udhëtoni në vendlindje.

Luteni që të zbatoni infromatat dhe masat që Qeveria e Gjermainisë dhe Qeveritë e Landeve japin kur ktheheni nga pushimet nga Kosova në Gjermani.

RAPORTO