QKUK: Mjekimi Intensiv Qendror rikthehet në hapësirat e veta pas uljes së numrit të pacientëve me COVID-19

QKUK: Mjekimi Intensiv Qendror rikthehet në hapësirat e veta pas uljes së numrit të pacientëve me COVID-19
Çlirim Gashi

14.06.2021 / Lajme

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka bërë të ditur se pas renovimit e bartjes së pajisjeve mjekësore, pacientët e Mjekimit Intensive Traumatik janë rikthyer në hapësirat ku kanë qenë të vendosur më parë.

Këto hapësira janë liruar pas rënies së numrit të pacientëve me COVID-19.

Me vendim të Komitetit të ShSKUK-së, për menaxhim të situatës me Covid-19, ditë më parë këto hapësira ishin liruar, meqë numri i pacientëve me Covid kishte rënë ndjeshëm.

Hapësira që deri tani ka shërbyer për Mjekim Intensiv Qendror Traumatik, do të rikthehet në shërbim të Njësisë Koronare të Klinikës së Kardiologjisë.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit