Qeveria ndan mjete shtesë për mësimdhënësit e angazhuar në mësimin online

Qeveria në detyrë e Kosovës ka marr vendim që mësimdhënësit të cilët janë të angazhuar në realizimin e mësimin online të paguhen shtesë për tre muaj.

Ky vendim është marrë në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës.

Sipas këtij vendimi shuma e kompensimit do të jetë në vlerë prej 150 euro deri në 300 euro për muajt mars, prill dhe maj.

Aprovohet Pakoja Mbështetëse për realizimin e mësimit në distancë, si në vijim:

RAPORTO