Publikohen rezultatet e konkursit për ushtarë të FSK’së

Publikohen rezultatet e konkursit për ushtarë të FSK’së
Çlirim Gashi

26.03.2021 / Lajme

Ministria e Mbrojtjes ka publikuar rezultatet e testimit me shkrim për ushtarët e ardhshëm të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Ministria e Mbrojtjes njofton se kandidatët e mposhtëm për rekrut në Forcën e Sigurisë së Kosovës, kanë kaluar testin e Inteligjencës dhe Njohurive të përgjithshme si në vijim:

Lista në këtë link: Kliko KËTU

Ministria e Mbrojtjes njofton se kandidatët e mëposhtëm për rekrut në Forcën e Sigurisë së Kosovës, nuk e kanë kaluar testin e Inteligjencës dhe Njohurive të përgjithshme si në vijim:

Lista në këtë link: Kliko KËTU

Kandidatët të cilët nuk e kanë kaluar këtë fazë të testimeve kanë të drejtë ankese brenda afatit dy (2) ditor.Afati ankesës rrjedh ditën pasuese pas publikimit të njoftimit, ditën e hënë me datë 29.03.2021 dhe të martë me datë 30.03.2021.Ankesa duhet të dorëzohet në G1SHPFSK, Kazerma “Adem Jashari” Prishtinë, kandidatët duhet të jenë të pajisur me maska kundër COVID-19, njofton më tej Ministria e Mbrojtjes.

Kujtojmë, rezultatet janë vetëm në shifra për të ruajtur të dhënat e aplikantëve dhe për shkak të procesit të ndjeshëm.

RAPORTO