Prizren – dezinfektohen rrugët e disa fshatrave

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Prizren nëpërmjet kompanive të kontraktuara po vazhdon me intensitet të lartë pastrimin dhe dezinfektimin e rrugëve në fshatrat e ndryshme të komunës.

“Rrugët e fshatrave si Skorobishti, Lubizhda, Lutogllava, Karashëngjergji, Zhuri dhe Zymi tashmë janë pastruar e dezinfektuar, derisa punimet janë duke vazhduar në fshatin Romajë”, thuhet në njoftimin e Komunës.

Më parë aktiviteti i njëjtë është kryer edhe në ditët e para të karantinimit në fshatin Korishë, si dhe në rrugët e ndryshme brenda qytetit. /PrizrenPress.com/

Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
RAPORTO