Prishtina pa energji elektrike

29.11.2018

KEDS ka paralajmëruar se pjesa qëndrore e Prishtinës nuk do të ketë energji elektrike ‘Prishtina I 110 kV’  për shkak të rënies nga puna të nënstacionit të KOSTT-it. KEDS tha: Se po bëjmë të pamundurën që t’i furnizojmë konsumatorët nga linjat alternative, “Mbi 30 mijë konsumator, që përfshinë më tepër se 100 mijë qytetarë është e […]

Prishtina pa energji elektrike Foto: Ilustrim

KEDS ka paralajmëruar se pjesa qëndrore e Prishtinës nuk do të ketë energji elektrike ‘Prishtina I 110 kV’  për shkak të rënies nga puna të nënstacionit të KOSTT-it.

KEDS tha: Se po bëjmë të pamundurën që t’i furnizojmë konsumatorët nga linjat alternative, “Mbi 30 mijë konsumator, që përfshinë më tepër se 100 mijë qytetarë është e pamundur të kyçen. Nuk dihen ende shkaktarët e kësaj rënie. Për informata më të hollësishme rreth kësaj ndodhie dhe rikthimin në punë ju lutem drejtojuni KOSTT-it”.

Po, ashtu KEDS njoftoi se pas taksës ndaj Serbisë do të ketë shumë reduktime në të gjithë Kosovën.