Presidentja Osmani, liderja më e besuar në rajon

15.05.2024

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, është liderja më e besuar në rajon.

Presidentja Osmani, liderja më e besuar në rajon Foto: Ilustrim

Të dhënat e nxjerra nga organizata amerikane IRI (International Republican Institute), kanë renditur presidenten Osmani lart në listën e liderëve rajonal.

68 për qind e të anketuarve nga kjo organizatë kanë deklaruar se kanë besim ndaj presidentes Osmani, teksa 66 për qind e tyre kanë besueshmëri ndaj institucionit të Presidentes.

Këshilltari për media i presidentes, Bekim Kupina, deklaroi se “presidentja Osmani dhe institucioni i Presidencës, vazhdojnë me përkushtim, në shërbim të shtetit”.

Këshilltari për media i presidentes, Bekim Kupina, deklaroi se “presidentja Osmani dhe institucioni i Presidencës, vazhdojnë me përkushtim, në shërbim të shtetit”.