Policia e Kosovës shqiptoi mbi 1867 tiketa trafiku

30.11.2023

Në 24 orët e fundit në Kosovë, Polica e Kosovës ka shqiptuar 1867 tiketa trafiku. Kanë ndodhur mbi 52 aksidente trafiku, 15 prej tyre me lëndime dhe 37 vetëm me dëme materiale dhe fatëmirësisht asnjë me fatalitet. Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 14 persona dhe 9 të tjerë i ka […]

Policia e Kosovës shqiptoi mbi 1867 tiketa trafiku Foto: Ilustrim

Në 24 orët e fundit në Kosovë, Polica e Kosovës ka shqiptuar 1867 tiketa trafiku.

Kanë ndodhur mbi 52 aksidente trafiku, 15 prej tyre me lëndime dhe 37 vetëm me dëme materiale dhe fatëmirësisht asnjë me fatalitet.

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 14 persona dhe 9 të tjerë i ka dërguar në mbajtje.

Policia e Kosovës po ashtu në 24 orët e fundit e ka dërguar një person në vuajtje të denimit.

Statistikat e përgjithshme:

Aksidente trafiku me fatalitet : /

Aksidente trafiku me të lënduar : 15

Aksidente trafiku me dëme materiale : 37

Tiketa trafiku të shqiptuara : 1867

Tiketat e shqiptuara në bazë të ligjit Covid – 19 : /

Persona të arrestuar : 14

Persona në mbajtje : 9

Persona në ndalim policor : /

Persona në vuajtje të dënimit : 1