Policia e Kosovës shqiptoi mbi 1713 tiketa trafiku

02.12.2023

Në 24 orët e fundit në Kosovë, Polica e Kosovës ka shqiptuar 1713 tiketa trafiku. Kanë ndodhur mbi 54 aksidente trafiku, 19 prej tyre me lëndime dhe 35 vetëm me dëme materiale dhe fatëmirësisht asnjë me fatalitet. Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 23 persona dhe 15 të tjerë i ka […]

Policia e Kosovës shqiptoi mbi 1713 tiketa trafiku Foto: Ilustrim

Në 24 orët e fundit në Kosovë, Polica e Kosovës ka shqiptuar 1713 tiketa trafiku.

Kanë ndodhur mbi 54 aksidente trafiku, 19 prej tyre me lëndime dhe 35 vetëm me dëme materiale dhe fatëmirësisht asnjë me fatalitet.

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 23 persona dhe 15 të tjerë i ka dërguar në mbajtje.

Policia e Kosovës po ashtu në 24 orët e fundit e ka dërguar dy person në vuajtje të denimit.

Statistikat e përgjithshme:

Aksidente trafiku me fatalitet : /

Aksidente trafiku me të lënduar : 19

Aksidente trafiku me dëme materiale : 35

Tiketa trafiku të shqiptuara : 1713

Tiketat e shqiptuara në bazë të ligjit Covid – 19 : /

Persona të arrestuar : 23

Persona në mbajtje : 15

Persona në ndalim policor : /

Persona në vuajtje të dënimit : 2