Policia e Kosovës brenda 11 muaje ka konfiskuar 60 vetura

06.12.2021

Në kuadër të operacioneve, po konfiskohen edhe vetura të shumta të llojeve të ndryshme. Policia e Kosovës brenda 11 muaje të këtij viti (Janar – Nëntor) ka konfiskuar 60 vetura. Në janar u konfiskuan 5 vetura, në shkurt 3, në mars 2, në prill dhe në maj nga 3, në qershor 8, në korrik 7, […]

Policia e Kosovës brenda 11 muaje ka konfiskuar 60 vetura Foto: Ilustrim

Në kuadër të operacioneve, po konfiskohen edhe vetura të shumta të llojeve të ndryshme.

Policia e Kosovës brenda 11 muaje të këtij viti (Janar – Nëntor) ka konfiskuar 60 vetura.

Në janar u konfiskuan 5 vetura, në shkurt 3, në mars 2, në prill dhe në maj nga 3, në qershor 8, në korrik 7, në gusht 9, në shtator 4, në tetor 9 si dhe në nëntor 7, kështu është bërë e ditur nga Policia e Kosovës për IndeksOnline.

Konfiskimi i të gjitha këtyre veturave u bë për shkaqe nga më të ndryshmet.