Policia e Kosovës arretoi 31 persona, shqiptoi rreth 1500 tiketa trafiku

Policia e Kosovës gjatë raportit 24 orësh, është bërë e ditur se kanë ndodhur 29 aksidente, po ashtu ndodhën 31 arrestime, dhe rreth 1500 trafiku.

Policia e Kosovës, raportoi se për 24 orë kanë ndodhur 29 aksidente, ku fatmirësisht nuk pati aksidente me fatalitet, por 13 aksidente ishin me të lënduar dhe 16 aksidente ishin me dëme materiale.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Ndërsa, gjatë 24 orëshin e fundit, Policia kishte shqiptuar 1502 tiketa trafiku po ashtu, ka pasur edhe arrestime ku ndodhën 31 arrestime.

Policia e Kosovës, 20 persona i dërgoi në mbajtje dhe 5 persona janë në vuajtje të dënimit.

RAPORTO