Po vazhdon dinamika e punëve në tërë territorin e Komunës së Suharekës

16.11.2018

Kryetari Muharremaj ka thënë se: “Ka dinamikë të zhvillimit të punimeve qysh në mëngjes në Komunën e Suharekës” “Vullneti për punë nuk mungon, krahas edhe përkushtimit institucional”. Ai më tej ka shtuar se: “do të vazhdojmë të jemi afër qytetarëve për çdo gjë që e kërkon nevoja e tyre dhe se përkushtimi unë është maksimal”. […]

Po vazhdon dinamika e punëve në tërë territorin e Komunës së Suharekës Foto: Ilustrim

Kryetari Muharremaj ka thënë se: “Ka dinamikë të zhvillimit të punimeve qysh në mëngjes në Komunën e Suharekës”

“Vullneti për punë nuk mungon, krahas edhe përkushtimit institucional”. Ai më tej ka shtuar se: “do të vazhdojmë të jemi afër qytetarëve për çdo gjë që e kërkon nevoja e tyre dhe se përkushtimi unë është maksimal”.

Vlen të theksohet se shumë projekte që janë në ndërtim e sipër, kanë filluar t’a marrin epilogun, pra janë drejt përfundimit dhe se Komuna e Suharekës si tërësi territorial do të merr pamje tjetër.