Person në kërkim, kërkesë për bashkëpunim

27.02.2020

Policia e Kosovës, me autorizim nga prokuroria, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e të dhënave, të cilat do të ndihmonin në arrestimin e personit të dyshuar. I dyshuari: Marjan Veljçkoviç, lindur me 13.05.1978,Numri i letërnjoftimit RKS: 125121102151Numri i pasaportës RKS: P01042667Veprat penale: ‘Falsifikim i dokumenteve’ dhe ‘Legalizim i përmbajtjes së rreme’. Për çdo informatë […]

Person në kërkim, kërkesë për bashkëpunim Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës, me autorizim nga prokuroria, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e të dhënave, të cilat do të ndihmonin në arrestimin e personit të dyshuar.

I dyshuari: Marjan Veljçkoviç, lindur me 13.05.1978,
Numri i letërnjoftimit RKS: 125121102151
Numri i pasaportës RKS: P01042667
Veprat penale: ‘Falsifikim i dokumenteve’ dhe ‘Legalizim i përmbajtjes së rreme’.

Për çdo informatë që mund të çojë në arrestimin e të dyshuarit, mund të kontaktoni policinë në numrat: 192 ose 080019999 (pa pagesë).