Përsëri reduktime të energjisë elektrike në Suharekë paralajmëron KEDS

18.12.2018

KEDS paralajmëroi se përsëri ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim. Këto janë vendet të cilat nuk do të kenë energji elektrike: NS 110/35/10kV Theranda , Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)   Më datën: 20.12.2018 nga ora 09:00 – 15:00Vendet: […]

Përsëri reduktime të energjisë elektrike në Suharekë paralajmëron KEDS Foto: Ilustrim

KEDS paralajmëroi se përsëri ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim.

Këto janë vendet të cilat nuk do të kenë energji elektrike:
NS 110/35/10kV Theranda , Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)  
 
Më datën: 20.12.2018 nga ora 09:00 – 15:00
Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, izolatorëve si dhe tërheqja e përçuesve.