Përsëri një rast i abuzimit me të mitur, në Pejë arrestohet një person

Ditëve të fundit, po raportohen shumë raste të abuzimit me të mitur, ku së fundmi ndodhi edhe një abuzim me të mitur në Pejë, Policia e Kosovës e ka arrestuar një person, po ashtu sot protestohet për rastin e abuzimit të të miturës 16 vjeqare në Drenas.

Rasti i fundit, për abuzim me të mitur në Pejë, sipas Policisë së Kosovës ka ndodhur në fshatin Breskovik të Pejës, dhe është arrestuar një person i gjinisë mashkull, i nacionalitetit shqiptar.

Cilin nga kryetarët e degëve të partive në Suharekë do ta votoni në zgjedhjet e 14 shkurtit?

Po ashtu, dyshohet se i njejti person ka keqpërdodur seksualisht edhe viktimën femër të nacionialitetit rom.

Ndërsa, Policia e Kosovës me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
RAPORTO