Përfundon numërimi i votave të diasporës, ky është rezultati

Në qendrën e numërmit në Fushë Kosovë tashmë ka përfunduar numërimi i 4551 votave të diasporës të ardhura me vonesë.

Nga gjithsej 4551 fletvotime të numëruara partitë politike kanë marrë këto vota: LVV 2083, LDK 1053, PDK 555, AAK&PSD 281 dhe AKR&NISMA 187.