Për të gjithë mërgimtarët, në Merdare kolona të gjata, pritjet deri në tri orë

04.01.2019

Për të gjithë mërgimtarët apo qytetarët që si pikë dalëse shfrytëzojnë pikë kalimin kufitar në Merdarë pritjet në këtë pikë janë deri tri orë. Qytetarët e Kosovës edhe sot po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë në Merdare dhe te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova. Sipas […]

Për të gjithë mërgimtarët, në Merdare kolona të gjata, pritjet deri në tri orë Foto: Ilustrim

Për të gjithë mërgimtarët apo qytetarët që si pikë dalëse shfrytëzojnë pikë kalimin kufitar në Merdarë pritjet në këtë pikë janë deri tri orë.

Qytetarët e Kosovës edhe sot po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në pikat kufitare me Serbinë në Merdare dhe te Dheu i Bardhë për të dalë nga Kosova.

Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit pritjet në dalje te Dheu i Bardhë janë deri në 1 orë e gjysmë, ndërsa në Merdare deri në tri orë.

Pikat e Kalimit KufitarHyrje
(min)
Dalje
(min)
Kolona (metra)
Hyrje
Kolona (metra)
Dalje
Glloboqicë03-0503-050000
Qafë e Prushit03-0503-050000
Qafë e Morinës03-0503-050000
Kullë03-0503-050000
Bërnjak03-0503-050000
Vërmicë05-1005-100000
Hani i Elezit03-0510-150000
Jarinje03-053000100
Mutivodë03-056000150-200
Muçibabë03-0510-200000
Dheu i Bardhë05-106000200
Merdarë05-10150-18000700-800