Për nderë të themelimit të Ushtrisë së Kosovës, Muharremaj organizon homazhe tek lapidarët e dëshmorëve

14.12.2018

Në shënim të themelimit të Ushtrisë së Republikës së Kosovës, Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, së bashku me Organizatat e dalura nga lufta c UÇK-së, Dega në Suharekë, më date 15.12.2018 organizojnë homazhe tek lapidarët e dëshmorëve në territorin e Komunës së Suharekës. Njëherit kryetari fton të gjithë qytetarët dhe te gjitha institucionet […]

Për nderë të themelimit të Ushtrisë së Kosovës, Muharremaj organizon homazhe tek lapidarët e dëshmorëve Foto: Ilustrim

Në shënim të themelimit të Ushtrisë së Republikës së Kosovës, Kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj, së bashku me Organizatat e dalura nga lufta c UÇK-së, Dega në Suharekë, më date 15.12.2018 organizojnë homazhe tek lapidarët e dëshmorëve në territorin e Komunës së Suharekës.

Njëherit kryetari fton të gjithë qytetarët dhe te gjitha institucionet pa dallim, t’i bashkohen homazheve.