Për bashkëtdhetarët dhe qytetarët e Kosovës, kjo është lista me numrat emergjent

Virusi COVID-19 është shpërndarë gjithandej nëpër botë dhe shtete të ndryshme kanë marrë masa të ndryshme për të ngadalësuar përhapjen e tij, si dhe për të mbrojtur qytetarët e vet nga rreziku.

Republika e Kosovës ësht ëpo ashtu e prekur nga ky virus, deri më sot (16 mars 2020) me 15 raste të konfirmuara. Qeveria e Republikës së Kosovës ka shpallur gjendje emergjente dhe kërkon nga secili qytetar të përfillë vendimet e saj, njëherësh po përpiqet që t’ju vije në ndihmë shtetasve të vet nëpër botë.

Nëse keni shenja a simptoma të dyshimta që u shkon mendja se kanë të bëjnë me virusin COVID-19, thirrni në qendrën e thirrjeve për informata të nevojshme, në numrin emergjent: 038 200 80 800

Për të gjithë ju,

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës ka krijuar një listë me numra emergjent, për t’ju përgjigjur nevojave të sht etasve kosovarë, që ndodhen brenda dhe jashtë Republikës së Kosovës.

NUMRAT EMERGJENTË

MINISTRIA E PUNËVE TË JASHTME DHE DIASPORËS

+383 44 427 191

+383 44 427 413

+383 44 427 453

+383 45 897 897

Shërbimi për apostilim& legalizim të dokumenteve trajton vetëm rastet emergjente: 038 200 77111

NUMRAT EMERGJENTË TË MISIONEVE DIPLOMATIKE DHE KONSULLORE TË RKS

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË TIRANË, SHQIPËRI

+355682415291

+355684090333

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ROMË, ITALI

+39327452991

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHMEË E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MILANO, ITALI

+39685356571

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË LUBJANË, SLLOVENI

+386 31 465 221

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË KOPENHAGË, DANIMARKË

+45 50336755

————————————————————————————————————————————–

AMBADSADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË VJENË, AUSTRI

  • 43 664 22 33 409

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BUDAPEST, HUNGARI

+36705176388

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ZAGREB, KROACI

+385 91 6037343

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË STOKHOLM, SUEDI

  • 46 73 508 60 99

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË PARIS, FRANCË

+33698551112

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË STRASBURG, FRANCË

+33 6 34 48 83 03

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË OSLO, NORVEGJI

+385994568239

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË LONDËR, MBRETËRIA E BASHKUAR

+44 7961064763

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË HAGË, HOLANDË

+316 53 85 03 07

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË PRAGË, ÇEKI

  • 420 257 217 775

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BERLIN, GJERMANI

+49 152 29084675

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË HAMBURG, , GJERMANI

+49 157 39884891

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË FRANKFURT, GJERMANI

+49 1522 908 4675

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË STUTTGART, GJERMANI

+49 1523 733 7814

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MUNIH

+49 152 18 22 28 40

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË DÜSSELDORF, GJERMANI

+49211 54 222 222

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BERN, ZVICËR

+41 31 310 06 90

+41 77 913 24 21

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË GJENEVË, ZVICËR

+41 22 734 27 34

+41 78 858 24 01

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË CYRIH, ZVICËR

+41 79 792 64 03

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË LISBONË, PORTUGALI

+351 968 570 673

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BRUKSEL, BELGJIKË

+32 460 957 163

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË SOFJE, BULLGARI

+359 2 983 39 99

+359 897 777 912

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË PODGORICË, MALI I ZI

+382 20 226 040

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË SHKUP, MAQEDONIA E VERIUT

  • 389 2 32 90 320

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË WASHINGTON, SHBA

  • 1 202 450 2130
  • 1 202 735 0609

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË NEW YORK, SHBA

+1 212 949 1400

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E REPUBLIKËS SËKOSOVËS NË IOWA, SHBA

+15156640223

+151514144839

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË OTAWA (KANADA)

  • 1 (613) 700 – 2027

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË TORONTO (KANADA)

  • 1 (647) 385-5460

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ANKARA, TURQI

+905336497374

————————————————————————————————————————————–

KONSULLATA E PËRGJITHSHME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË STAMBOLL

+90 531 105 6391

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË CANBERRA, AUSTRALI

+61403517113

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË RIAD, ARABIA SAUDITE

+966 55 411 0874

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË DAKAR, SENEGAL

+221 338202997

+221 338202970

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ABU DABI, EBA

+97125555112

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË PANAMA, PANAMA

+507 6949 1330

+507 6679 4025

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË DAKA, BANGLADESH

+8801314559498

————————————————————————————————————————————–

AMBASADA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË DOHA, KATAR

+97433980866

————————————————————————————————————————————–

ZYRA EKONOMIKE DHE TREGTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË ATHINË, GREQI

+30 690 779 8087

————————————————————————————————————————————–

ZYRA NDËRLIDHËSE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË BEODRAD, SERBI

+381 (0) 66 247 746

RAPORTO