Për 6 ditë, 2 persona të vdekur dhe 295 aksidente

07.01.2019

Në këtë sezonë të dimrit janë duke ndodhur shumë aksidente ku përfunduan me fatalitet, dëme materiale, dhe lëndime trupore. Në këtë javë në Kosovë humbën jetën 2 persona në aksidente trafiku dhe nodhën 295 aksidente. Policia e Kosovës, në bazë të disa statistikave, që nga 1 janari i këtij viti 2019 e deri në ditën […]

Për 6 ditë, 2 persona të vdekur dhe 295 aksidente Foto: Ilustrim

Në këtë sezonë të dimrit janë duke ndodhur shumë aksidente ku përfunduan me fatalitet, dëme materiale, dhe lëndime trupore. Në këtë javë në Kosovë humbën jetën 2 persona në aksidente trafiku dhe nodhën 295 aksidente.

Policia e Kosovës, në bazë të disa statistikave, që nga 1 janari i këtij viti 2019 e deri në ditën e djeshme më 6 Janar në tërë vendin kanë ndodhur 295 aksidente në trafik, ku dhe 2 persona humbën jetën gjatë aksidentit.

Policia ka bërë të ditur se nga 295 aksidente, 100 prej tyre kanë qenë me të lënduar ndërkaq 193 kanë qenë vetëm me dëme materiale.