Për 24 orë 881 gjoba dhe 47 aksidente në Kosovë

15.01.2019

Gjatë një njoftimi për media, Policia e Kosovës i nxori në pah statistikat e fundit të aksidenteve që kanë ndodhur në 24 orëshin e fundit. Policia e Kosovës, pasi i bëri të ditur ato statistika, në ato statistika thuhet se në 24 orëshin e fundit kanë ndodhur 47 aksidente. Në këto aksidente, 10 aksidente ishin […]

Për 24 orë 881 gjoba dhe 47 aksidente në Kosovë Foto: Ilustrim

Gjatë një njoftimi për media, Policia e Kosovës i nxori në pah statistikat e fundit të aksidenteve që kanë ndodhur në 24 orëshin e fundit.

Policia e Kosovës, pasi i bëri të ditur ato statistika, në ato statistika thuhet se në 24 orëshin e fundit kanë ndodhur 47 aksidente.

Në këto aksidente, 10 aksidente ishin me të lënduar, ndërsa 36 aksidente ishin pa të lënduar vetëm me dëme materiale, dhe 1 aksident përfundoi me fatalitet.

13 persona janë arrestuar, 6 janë dërguar në mbajtje kurse 4 në vuajte të dënimit.

Po ashtu, në 24 orëshin e fundit Policia e Kosovës shqiptoi 881 gjoba.