Për 24 orë 51 aksidente trafiku dhe 412-të tiketa trafiku

11.01.2019

Policia e Kosovës gjatë një njoftimi për media deklaruan për aksidentet gjatë 24 orëshin e fundit, ku gjithësej kanë ndodhur 51 aksidente. Policia e Kosovës, gjatë atyre aksidenteve 13 aksidente kanë qenë me të lënduar kurse 38 aksidente të tjera kanë qenë me dëme materiale. Po ashtu, Policia e Kosovës gjatë këtij 24 orëshin e […]

Për 24 orë 51 aksidente trafiku dhe 412-të tiketa trafiku Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës gjatë një njoftimi për media deklaruan për aksidentet gjatë 24 orëshin e fundit, ku gjithësej kanë ndodhur 51 aksidente.

Policia e Kosovës, gjatë atyre aksidenteve 13 aksidente kanë qenë me të lënduar kurse 38 aksidente të tjera kanë qenë me dëme materiale.

Po ashtu, Policia e Kosovës gjatë këtij 24 orëshin e fundit shqiptoi edhe tiketa, ku gjithësej janë shqiptuar 412-të tiketa trafiku.