PDK në Suharekë, raundi i dytë VATAJ vs KRYEZIU

PDK në Suharekë, raundi i dytë VATAJ vs KRYEZIU
Herolind Bytyçi

14.04.2019 / Lajme

Zgjedhjet brenda Partisë Demokratike dega në Suharekë pritet të sjellin ndryshime të mëdha në organizimin e mbrendshëm partiak të kësaj partie.

Një proces zgjedhor i brendshëm i filluar pothuajse gjashtë muaj më parë pritet që të përmbyllet sot me zgjedhjen e kryetarit të degës së Suharekës.

Nga katër kandidatët zyrtar: Ramë Vataj, Murtez Zekolli, Ruzhdi Kurtishaj dhe Florim Kryeziu, në raundin e dytë kanë shkuar Ramë Vataj dhe Florim Kryeziu.

Burime të portalit SuharekaOnline bëjnë të ditur se në raundin e dytë gara për të parin e PDK-së në Suharekë po bëhet në mes të Ramë Vatajt dhe Florim Kryeziut.

RAPORTO