Pas raportimit të SuharekaOnline për reduktimet e energjisë elektrike reagon Bali Muharremaj

16.12.2018

Komuna e Suharekës edhe sot si ditëve të kaluara po përballet me reduktime me orë të gjata të energjisë elektrike. Javën e kaluar reduktimet e tilla kishin zgjatur deri në 10 orë pothuajse në tërësi të qytetit me përjashtim të disa lagjeve. Gjatë ditës SuharekaOnline kishte raportuar se si Komuna e Suharekës nuk kishte reaguar […]

Pas raportimit të SuharekaOnline për reduktimet e energjisë elektrike reagon Bali Muharremaj Foto: Ilustrim

Komuna e Suharekës edhe sot si ditëve të kaluara po përballet me reduktime me orë të gjata të energjisë elektrike.

Javën e kaluar reduktimet e tilla kishin zgjatur deri në 10 orë pothuajse në tërësi të qytetit me përjashtim të disa lagjeve.

Gjatë ditës SuharekaOnline kishte raportuar se si Komuna e Suharekës nuk kishte reaguar ndaj këtyre ndërprerjeve si vijon:
” Mirëpo një reagim të tillë është dashur ta bëjë Komuna e Suharekës varësisht faktik se KEDS është kompani private por gjithsesi sadopak reagimet e deri te protestat paqēsore janë instrumente demokratike të shprehjes së pakënaqësive të tilla.

Edhe pse Bali Muharremaj vjen nga AAK-ja, parti kjo që qeverisë me vendin, si duket ende nuk ka marrë vullnetin dhe guximin të reagojë te kryeministri dhe ta njoftojë për gjendjen në Suharekë. “

Minuta më parë ka reaguar kryetari Muharremaj për herë të parë: