Pas 80 ditësh në luftë me covid-19, Sllovenia sot shpall fundin e pandemisë

Sllovenia është shteti që ka menaxhuar jazhtëzakonisht mirë situatën me koronavirus.

Gjatë ditës së shtunë nuk është shënuar asnjë rast i ri me koronavirus.

Qeveria sllovene për shkak të gjendjes së mirë epidemiologjike të dielën do ta shpallë fundin administrativ të epidemiologjisë, pas 80 ditëve.

Në Spitalet në Lubjanë dhe Maribor janë vetëm edhe shtatë pacientë.

LEXO EDHE:  63 të shëruar dhe 73 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë