Parlamenti Evropian miraton mocion për njohjen e Kosovës nga 5 vendet e BE-së

30.11.2018

Në tekstin e këtij mocioni thuhet se “njohja do të ishte e dobishme për rivendosjen e marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë”, shkruan Klan Kosova. Ky dokument është votuar me 393 vota për, 138 kundër dhe shtatë abstenime.

Parlamenti Evropian miraton mocion për njohjen e Kosovës nga 5 vendet e BE-së Foto: Ilustrim

Në tekstin e këtij mocioni thuhet se “njohja do të ishte e dobishme për rivendosjen e marrëdhënieve në mes të Kosovës dhe Serbisë”, shkruan Klan Kosova.

Ky dokument është votuar me 393 vota për, 138 kundër dhe shtatë abstenime.