Parashikimi i Lul Rakës: Kështu do të veprohet pas 4 majit

Në një intervistë për emisionin “#Gjesi”, mikrobiologu Lul Raka, ka folur gjerësisht për situatën me pandeminë Covid-19 në Kosovë.

Pos tjerash, ai është ndalur edhe tek ajo si duhet të veprohet pas 4 majit, deri atëherë kur vlejnë masat e ndërmarra nga ministria e Shëndetësisë që kanë të bëjnë pos tjerash me kufizimin me kufizimin e lëvizjes.

Sipas Rakës, pas kësaj date duhet gradualisht të nis normalizimi i situatës në vendin tonë, por që kujdesi duhet të vazhdoj të jetë tejet i madh dhe se duhet respektuar distanca sociale dhe masat e tjera të nevojshme.

RAPORTO