Paralajmërim, Kosova taksë edhe ndaj Maqedonisë Veriore

Kronika e mëposhtme flet për taksën e vendosur nga Qeveria e Kosovës për mallrat e Serbisë dhe të Bosnjës.

Që nga vendosja e saj, pos prodhuesve vendor, përfitim goxha të mire kanë edhe ata të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Por këta të fundit mund t’i pret i njëjti fat në rast se nuk i heqin disa pengesa për të cilat janë ankuar bizneset kosovare.

RAPORTO