Pamje nga stërvitjet e FSK’së me Ushtrinë e Amerikane në luftën kundër koronavirusit

Ambasada e SHBA’së në Kosovë ka publikuar disa pamje të ushtrimeve kundër situatave me koronavirus  nga Garda e Ioëa’s dhe FSK’ja.

Këto pamje janë publikuar sot përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook, ku shihet puna e përbashkët e dy palëve.

“Partneriteti midis SHBA’së dhe FSK’së vazhdon të rritet pasi anëtarët, të cilët përfunduan trajnimin në Mars dhe presin fluturime përsëri në Kosovë, vazhdojnë të punojnë në automjetet e Sh.B.A-së dhe mbështesin përpjekjet e Gardës Kombëtare të Ioëa-s për të reaguar ndaj COVID-19.”, ka shkruar Ambasada përkrah videos.

RAPORTO