Pakoja Emergjente, sot dolën paratë personave të rrezikuar, javën tjetër dalin pagesat e qirasë

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka bërë të ditur se se cilave kategori sot iu kanë dalë paratë në xhirollogaritë e tyre, nga Pako Fiskale Emeergjente.

Sipas saj, javën e ardhshmë pritët të dalin pagesat e qirasë për biznese.

Ajo ka bërë të ditur se sot janë ekzekutuar këto pagesa: 

Masa 7 (100 Euro per punëtoret e rrezikuar): Pagesa për 14,838 përfitues individual, në shumë totale prej 1,288,656.00 euro, prej të cilave: 14, 604 nga një pagesë (85.5€), në shume totale 1,248,642.00€ dhe
234 përfitues nga dy pagesa (2*171.00€), në shumë totale 40,014.00€.

Në ditët në vazhdim dalin pagesat e qirasë për biznese, ka njoftuar Bajrami.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.