Pacolli: Për 1 muaj shpenzoj rreth 300 mijë dollar

11.11.2018

Por ai ka bërë të ditur se prej se kur ka ardhur në postin e zëvendëskryeministrit dhe ministrit të punëve të jashtme pagen nga buxheti e ka grumbulluar në një llogari dhe e ka shfrytëzuar për bamirësi. Ndërsa ai ka deklaruar se të gjitha shpenzimet i bënë nga pasuria e tij që kryesisht e ka […]

Pacolli: Për 1 muaj shpenzoj rreth 300 mijë dollar Foto: Ilustrim

Por ai ka bërë të ditur se prej se kur ka ardhur në postin e zëvendëskryeministrit dhe ministrit të punëve të jashtme pagen nga buxheti e ka grumbulluar në një llogari dhe e ka shfrytëzuar për bamirësi.

Ndërsa ai ka deklaruar se të gjitha shpenzimet i bënë nga pasuria e tij që kryesisht e ka fituar jasht vendit.