​Oficerë të FSK-së diplomojnë në Kolegjin e ushtrisë amerikane

16.06.2024

Oficerët e Forcës së Sigurisë së Kosovës, majorët Alban Bunjaku, Agron Murati dhe Alban Bujupi, pas studimeve njëvjeçare, diplomuan me sukses të lartë në Kolegjin e Komandës dhe Shtabit të Përgjithshëm (CGSC) të Ushtrisë amerikane.

​Oficerë të FSK-së diplomojnë në Kolegjin e ushtrisë amerikane Foto: Ilustrim

CSGS ndodhet në një nga bazat ushtarake më të mëdha amerikane në Evropë – Grafenwohr të Gjermanisë.

Kursi kishte për qëllim të përgatisë oficerë kompetentë dhe fleksibil për detyra dhe komandim në nivelin operacional dhe strategjik, ka shkruar Forca e Sigurisë së Kosovës në një postim në Facebook.