Nuk u votua Projektligji për vlerat e luftës së UÇK-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sërish nuk i kanë dhënë votat e duhura Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së.

Ky Projektligj nuk i mori votat e duhura shkaku i mungesës së kuorumit.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani tha se vetëm 40 deputetë morën pjesë në votim, dhe kjo pikë do të sillet për votim sërish në seancën e ardhshme. 

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.