Nostalgjikët e Enverit bëjnë homazhe me foto të diktatorit

29.11.2018

Sot në nder të 74 vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, është bërë një aktivitet për homazhe të dëshmoreve, dhe heronjëve dhe të gjithë kontribut dhënësit për Shqipërinë, ndër ta populli kanë bërë homazhe edhe tek ish-diktatori i Shqipëris Enver Hoxhës duke bërë homazhe me foto të portretit të tij.    

Nostalgjikët e Enverit bëjnë homazhe me foto të diktatorit Foto: Ilustrim

Sot në nder të 74 vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë, është bërë një aktivitet për homazhe të dëshmoreve, dhe heronjëve dhe të gjithë kontribut dhënësit për Shqipërinë, ndër ta populli kanë bërë homazhe edhe tek ish-diktatori i Shqipëris Enver Hoxhës duke bërë homazhe me foto të portretit të tij.