NISMA në Suharekë e gatshme për zgjedhje

NISMA në Suharekë e gatshme për zgjedhje
Fjolla Hoxha

18.08.2019 / Lajme

Partia Nisma Socilademokrate po vazhdon takimet me strukturat e saj. Deputeti Bilall Sherifi dhe Skënder Reçica ishin në Suharekë.

Deputeti Bilall Sherifi, përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se edhe në Suharekë janë të gatshëm për të punuar për realizimin e objektivit të tyre.

Postimi në Facebook:

Së bashku me anëtarin e kryesisë ministrin Skender Reçica vazhduam takimet me strukturat e Nismës Sicialdemokrate! Sot ishim në degën e Suharekës. Sikur në çdo degë edhe në Suharekë të gatshëm për të punuar në realizimin objektivit tonë: #NismaSocilademokrate10+

RAPORTO