Nis shpërndarja e insulinave në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare të Kosovës

Nis shpërndarja e insulinave në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare të Kosovës
Çlirim Gashi

16.07.2021 / Lajme

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se ka filluar shpërndarja e insulinave në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) të Kosovës.

MSH-ja përmes një njoftimi para pak minutash ka bërë të ditur se pas hapjes së rrugëve ligjore, kjo ministri ka përfunduar të gjitha procedurat për furnizimin e insulinave.

Nga sot dhe ditëve në vijim do të vazhdoj shpërndarja e insulinave për pacientët me diabet nëpër Qendrat Kryesore te Mjekesise Familjare.

Njoftimi i plotë:

Nis shpërndarja e insulinave në Qendrat Kryesore të Mjekësisë Familjare të Kosovës.

Njoftohen të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se pas hapjes së rrugëve ligjore, Ministria e Shëndetësisë ka përfunduar të gjitha procedurat për furnizimin e insulinave, dhe se nga sot dhe ditëve në vijim do të vazhdoj shpërndarja e insulinave për pacientët me diabet nëpër Qendrat Kryesore te Mjekesise Familjare.

LEXO EDHE:  Dy raste aktive me COVID-19 në Suharekë, 582 në tërë Kosovën

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit