Legjislatura VII Nis seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës

Ka nisur zyrtarisht seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës.

Seancën po e drejton deputeti më i vjetër në këtë legjislaturë, Jahja Koka nga Vetëvendosja, e gjithashtu nga Fjolla Ujkani deputetja më e re, po ashtu nga kjo parti.

3 pikat e rendit të ditës të kësaj seance janë:

  1. Formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve;
  2. Dhënia e betimit të deputetëve;
  3. Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.
© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.