Nesër disa vende në Suharekë do të mbesin pa rrymë

Nesër disa vende në Suharekë do të mbesin pa rrymë

KEDS-i ka njoftuar se nesër disa vende të Komunës së Suharekës do të mbesin pa rrymë për një kohë të caktuar.

KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, nesër në Suharekës disa vende do të mbesin pa rrymë.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

1. Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Reqanit (Kodi: 32000005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: pjesët periferike të Therandës (Rr.Reqani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjëja Hoxha I dhe II.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV.

RAPORTO