Në Studençan QMF-së i’u shtua edhe një laborator për analiza mjeksore

06.11.2018

Premtimet e dhëna të kryetarit të Komunës z.Bali Muharremaj, për t’ju shërbyer qytetarëve, po jetësohen. Ai, sot ka shkuar në fshatin Studençan, për të bërë përurimin e këtij laboratori shumë të nevojshëm për banorët e këtij fshati me rrethinë. Së bashku me kryetarin Muharremaj, ka qenë edhe gazetarja e Kallxo.com, Jeta Xharra, e cila ka […]

Në Studençan QMF-së i’u shtua edhe një laborator për analiza mjeksore Foto: Ilustrim

Premtimet e dhëna të kryetarit të Komunës z.Bali Muharremaj, për t’ju shërbyer qytetarëve, po jetësohen. Ai, sot ka shkuar në fshatin Studençan, për të bërë përurimin e këtij laboratori shumë të nevojshëm për banorët e këtij fshati me rrethinë. Së bashku me kryetarin Muharremaj, ka qenë edhe gazetarja e Kallxo.com, Jeta Xharra, e cila ka ardhur për të parë se a i ka mbajtur premtimet e dhëna në fushatë elektorale, kryetari Muharremaj. Ajo, ka parë nga afër gjendjen e QMF-së në Studençan dha ka bashkëbiseduar me stafin mjeksor si dhe me disa paciente present, për shërbimet mjeksore aty.  Vlen të theksohen se Abmulanca e fshatit Studençan, punon në dy ndërrime të orarit të punës, që nga ora 08:00 deri në orën 22:00.