Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 22 raste të konfirmuara me covid-19

Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 22 raste të konfirmuara me covid-19
Herolind Bytyçi

08.07.2020 / Lajme

Në QKUK dhe 7 spitalet e përgjithshme po trajtohen 270 pacientë me Covid-19.

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) njofton se bazuar në raportet 24 orëshe nga klinikat e QKUK-së, por edhe 7 spitalet e përgjithshme, janë duke u trajtuar 270 pacientë me Covid-19pozitiv.

Në klinikat e QKUK-së, ka 186 pacientë, prej tyre në Infektive 107 raste, nga to 55 me oksigjenoterapi dhe 2 raste nëmjekimin intensiv me gjendje të rënduar.

Në mjekësi sportive janë 15 pacientë, prej tyre 2 të intubuar, në Klinikën e Pulomologjisë 34 raste të konfirmuara me Covid-19, që të gjitha me oksigjenoterapi.

Në Spitalin e Prizrenit po trajtohen 22 raste të konfirmuara me Covid-19, në Gjakovë, 19, në Pejë 29 raste në Ferizaj 5 raste, në Gjilan 5 raste, në Spitalin e Mitrovicës 3 raste dhe në Vushtrri 1 rast.

RAPORTO