Në Merdare, deri në dy orë e gjysmë pritje

Që nga korriku po vazhdon fluksi i mërgimtarëve dhe pritjet e tyre në pikat e afërta kufitare.

Për dallim nga tre javë më parë, pritjet për të hyrë në Kosovë janë më të vogla, ngase ata po kthehen në vendet ku jetojnë.

Por, në anën tjetër, kolonat po krijohen në dalje.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, ku njofton gjatë gjithë kohës bashkëatdhetarët për gjendjen në kufijtë, deri në orën 17:00 nuk ka pasur pritje të mëdha.

Më e ngarkuar mbetet Merdarja në dalje, deri në dy orë e gjysmë pritje, deri sa hyrjet dhe daljet në pikat e tjera janë 5 -10 minuta.

RAPORTO