Në komunën e Podujeves 6 jetimë bëhen me strehim

29.11.2018

Kushtet e rënda ekonomike të familjes Jonuzi kanë bërë që një iniciativë e hoxhës së “Xhamisë së Vjetër” në Podujevë, Imri Llugaliu të përkrahet dhe të vije deri tek ky gjest human. Imami i asaj Xhamie paralajmroi se me rastin e festës së 28 Nëntorit jetimët e familjës Jonuzi do të bëhen me shtëpi të re. […]

Në komunën e Podujeves 6 jetimë bëhen me strehim Foto: Ilustrim

Kushtet e rënda ekonomike të familjes Jonuzi kanë bërë që një iniciativë e hoxhës së “Xhamisë së Vjetër” në Podujevë, Imri Llugaliu të përkrahet dhe të vije deri tek ky gjest human.

Imami i asaj Xhamie paralajmroi se me rastin e festës së 28 Nëntorit jetimët e familjës Jonuzi do të bëhen me shtëpi të re.

Imri Llugali shkroi: “Faleminderit Zot që na e mundësove në këtë ditë gëzimi e feste ti gëzojmë me shtëpi të re 6 jetimët Jonuzi nga Llapashtica Eperme. Bamirësa , Zoti ju shpërbleftë”.